back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγώνας συμπαράστασης στον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Διαβάστε επίσης

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 8.30μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Σχηματαρίου, όπου θα αναμετρηθούν ο Ερμής Σχηματαρίου με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος.

Σε μια αναμέτρηση με στόχο τη στήριξη του μικρού «μαχητή της ζωής», του Παναγιώτη Ραφαήλ που είναι 18 μηνών και πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και σκοπό την συγκέντρωση των χρημάτων για την θεραπεία του.

Μάλιστα, στον αυριανό αγώνα θα δώσει το παρόν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και άλλοι παράγοντες από την αθλητική ζωή του τόπου μας, όπως και πολιτικοί και επιχειρηματίες.

Ο Νίκος Οικονόμου που είναι και προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου ήταν εκείνος που κινήθηκε πολύ γρήγορα ενεργοποιώντας όλους του τοπικούς φορείς πέραν της ομάδας και προγραμματίστηκε το φιλικό παιχνίδι με τους Βετεράνους στους οποίους αγωνίζονται οι Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Σιγάλας, Κώστας Τσαρτσαρής, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Μπουντούρης, Νίκος Χατζής, Λάζαρος Αγαδάκος, Γιάννης Γιαννούλης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Σιούτης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Τόλης Κουτρούλιας και προπονητής ο σπουδαίος Γιάννης Ιωαννίδης.

Πήρε την πρωτοβουλία ευαισθητοποιώντας πολύ κόσμο, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον αγώνα ζωής του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. Μια κίνηση που πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς στην πορεία άνθρωποι από κάθε μέρος της Γης θέλησαν να βοηθήσουν.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και η παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη.

 

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα