back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Ρότσεστι για τα γκαρντ

Διαβάστε επίσης

Ο Αμερικανός γκαρντ Τέιλορ Ρότσεστι φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, μετά από υπόδειξη του Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την μπασκετική αγορά προκειμένου να καλύψει τα κενά του. Μετά την απόφαση παραμονής του Κεμζούρα ως πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό, το επόμενο βήμα για τους ερυθρόλευκους είναι η ενίσχυση του ρόστερ.

Η ομάδα του Πειραιά κοιτάζει εδώ και μέρες στην αγορά για πόιντ γκαρντ και σέντερ, με τον Τέιλορ Ρότσεστι, 34 χρονών και 1,88 ύψος, να είναι αυτός που συγκεντρώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι “ερυθρόλευκοι”, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία

Ο Αμερικανός έχει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό ότι συνδυάζει την δημιουργία και την εκτέλεση, στοιχεία που λείπου και ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ο Ρότσεστι έχει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε 75 αναμετρήσεις για λογαριασμό των Μπασκόνια, Σιένα, Νίζνι Νόβγκοροντ, Μακάμπι Τελ Αβιβ και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ρότσεστι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίνα με τους Tianjin Ronggang Gold Lions έχοντας μέσο όρο 33.5 πόντους, 9.1 ασίστ και 4.5 ριμπ. με 45% στα τρίποντα, ενώ μέχρι το 2018 αγωνίζονταν στους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα