back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν.Κόβατς: Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί- Τέλεια ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκο Κόβατς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν, ότι τον περίμενε τόσο καλό και έπλεξε το εγκώμιο τόσο τους «ερυθρόλευκους», όσο και τον κόσμο στις κερκίδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κόβατς:

-Για τη νίκη της ομάδας του: «Ο αντίπαλος έπαιξε καλά. Επεξεργάστηκε καλά το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, είχε και την ώθηση από την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για μια νίκη εργασίας. Έχουμε φτάσει τους 9 βαθμούς και δίνει ένα καλό αβαντάζ για τη συνέχεια. Δηλαδή, εργαστήκαμε καλά για να την πετύχουμε και δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση».

-Για τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε η ομάδα του στο ματς: «Ο Ερναντέζ έχει πόνους στην ποδοκνημική και πρέπει να το δούμε το μέγεθος του προβλήματος. Ο Μαρτίνεθ είχε μυϊκά προβλήματα και παραπονέθηκε στο ημίχρονο. Μετακινήθηκε ο Μίλερ επειδή ήταν συμπαγής ο Ολυμπιακός και πήγε στο κέντρο που είναι η φυσική του θέση και έπαιξε μαζί με τον Κουτίνιο».

-Για τον Ολυμπιακό: «Δεν θεωρώ ότι ήταν πιο δύσκολο. Πολλοί μπορεί να έλεγαν ποιος είναι ο Ολυμπιακός; Εγώ ήξερα τις δυνατότητές του και το είχα αναφέρει και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Σε κάποιους μπορεί να προκάλεσε έκπληξη η εικόνα, αλλά σε εμένα όχι. Είναι τεχνικά και τακτικά ισχυρός».

-Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Είναι μια τέλεια ατμόσφαιρα, έδωσα συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα των οπαδών. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει νομίζω τέσσερις αξιόλογους Έλληνες και κάποιους άλλους καλούς παίκτες που προέρχονται από άλλες λίγκες. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση».

-Για το απόλυτο στον όμιλο: «Είμαι ευχαριστημένος, θα ήθελα έξι νίκες. Αλλά είδατε σήμερα ότι είναι δύσκολο. Είμαστε σε καλό δρόμο για την πρόκριση, θέλουμε έναν πόντο ακόμα ουσιαστικά για να προκριθούμε. Όλα είναι ανοιχτά, αλλά η πρώτη θέση νομίζω ότι ανήκει στην ομάδα μας».

-Για τον στόχο της παρουσίας της Μπάγερν στον τελικό της Πόλης και πιθανές μεταγραφές: «Είναι μακριά σεζόν, για να πετύχουμε θέλουμε και νίκη σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς. Τραυματίστηκε ο Ζίλε τις προάλλες, σήμερα προστέθηκαν άλλοι δύο τραυματισμοί. Δεν θέλω να μιλήσω για το ενδεχόμενο να γίνουν προσθήκες. Αν η ομάδα είναι υγιής μπορεί να πετύχει αυτά που θέλει».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα