back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα για τον Ολυμπιακό από τη Μπάγερν Μονάχου

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 23’ του αγώνα με κεφαλιά του Ελ Αραμπί, έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Τσιμίκα.

Στη συνέχεια μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν οι αμυντικοί της Μπάγερν μπερδεύτηκαν και παραλίγο να σκοράρουν στην εστία της ομάδας τους.

Ωστόσο οι Γερμανοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 34’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Λεβαντόφσκι έπειτα από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Σα.

Οι δυο ομάδες είχαν καλές και κακές στιγμές πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ 1-1.

Η γερμανική ομάδα ωστόσο στο β’ μέρος επέβαλε απόλυτα το παιχνίδι της παίζοντας με ηρεμία και μεθοδικότητα. Ετσι προηγήθηκε με 1-2 στο 62’ με τον Λεβαντόφσκι και πάλι, ενώ στο 75’ ο Τολισό έκανε το 1-3.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός όμως μείωσε στο 79’ με σουτ του Γκιγιέρμε και στον εναπομείναντα χρόνο προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε παρά την πίεση που άσκησε στους Γερμανούς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Τότεναμ- Ερυθρός Αστέρας: 5-0.

Η βαθμολογία: Μπάγερν Μ. 9, Τότεναμ 4, Ερ. Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Μπαγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντέζ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Κίμιχ, Γκνάμπρι, Κοουτίνιο, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα