back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίθεση κουκουλοφόρων σε αγώνα Νέων στο Ρέντη

Διαβάστε επίσης

Επίθεση τριάντα κουκουλοφόρων σημειώθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Νέων των «ερυθρολεύκων» με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο αγώνας διεξαγόταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων του Τσάμπιονς Λιγκ και στο 83’ με το σκορ 0-4, οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος τους ήταν να διασχίσουν το γήπεδο και να προσεγγίσουν τους Έλληνες φιλάθλους της γερμανικής ομάδας που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ τους υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι και αποτέλεσαν το «κόκκινο πανί» για τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι μάλιστα κρατούσαν ρόπαλα και λοστούς.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τέσσερις φίλαθλοι της η Μπάγερν Μονάχου διακομίστηκαν σε νοσοκομείο καθώς υπέστησαν τραυματισμούς.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι χούλιγκαν δεν έχουν θέση και σχέση με την οικογένειά μας»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της καταδικάζει την εισβολή χούλιγκαν στη διάρκεια του ματς με την Μπάγερν για το Youth League και ξεκαθαρίζει ότι οι κουκουλοφόροι δεν έχουν ούτε σχέση, ούτε θέση στους ερυθρόλευκους.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας» ανέφεραν οι Πειραιώτες.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα