back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η αστυνομία σε κινηματογράφο που έπαιζε το “Τζόκερ” – Το Υπουργείο Πολιτισμού διαψεύδει εμπλοκή του

Διαβάστε επίσης

Σε έλεγχο ταυτοτήτων προέβη η αστυνομία  σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας μετά από καταγγελίες, ότι ανήλικοι παρακολουθούσαν την ταινία Τζόκερ, η οποία απευθύνεται σε κοινό άνω των 18 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους ανήλικους συνοδευόταν από τους γονείς τους.Απ’ την αστυνομία μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται μόνο η πληροφορία για κλήση καταγγελίας σχετικά με την παρουσία ανηλίκων μέσα στην αίθουσα. Το θέμα έγινε γρήγορα γνωστό μέσα από αναρτήσεις στα social media. Ειδικότερα, σύμφωνα με αναρτήσεις ατόμων που ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, αστυνομικές δυνάμεις  μπήκαν μέσα στον χώρο και έβγαλαν από την αίθουσα παιδιά κάτω των 18 ετών.

Επειδή υπήρξαν δημοσιεύματα ότι τους αστυνομικούς ειδοποίησαν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού , το υπουργείο με ανάρτηση στην σελίδα του διευκρινίζει: \

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα