back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Με τη δυναμική της Βαλένθια απέναντι στην Ζενίτ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζενίτ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο την δεύτερη νίκη του στη Euroleague, με οδηγό την απόδοση στο παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2/2 στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Ζενίτ στις 21:30-Novasport και να αλλάξει εντελώς την ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Euroleague.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και η μόνη απορία είναι η δωδεκάδας που θα επιλέξει καθώς την περασμένη εβδομάδα έμεινε εκτός ο Ίθαν Χαπ και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Γουίλ Τσέρι. Στον αντίποδα, η πρωτάρα Ζενίτ προέρχεται από δύο βαριές ήττες από Άλμπα και Μπαρτσελόνα. Ο Ζοάν Πλάθα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζούμπκοφ, ωστόσο θα έχει διαθέσιμους τους Αγιόν και Χβοστόφ που προέρχονται από τραυματισμούς.

Το ΣΕΦ αναμένεται πιο…ζεστό στις κερκίδες καθώς μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας αναμένονται περισσότεροι από τους 5-6 χιλιάδες που ήταν στις κερκίδες την περασμένη Παρασκευή στο παιχνίδι με την Βαλένθια.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα