back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σεμινάριο της ΕΠΟ για το VAR

Διαβάστε επίσης

H ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΕΔ διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, σχετικά με το πρωτόκολλο και την λειτουργία του συστήματος VAR.

 Οι πολλές φωνές διαμαρτυρίας για τον τρόπο χρήσης του νέου εργαλείου στο ποδόσφαιρο, του περίφημου VAR, φαίνεται πως οδήγησαν σε έναν νέο διευκρινιστικό κύκλο των εμπλεκόμενων φορέων με αυτό.

Στο σεμινάριο το οποίο ξεκινάει στις 12.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Divani Caravel, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1. Επίσης και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων (σ.σ. ανάδοχος εταιρία, τηλεοπτικοί σταθμοί & μέλη της ΚΕΔ / ΕΠΟ).

Πριν από την έναρξη του, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο, Βαγγέλης Γραμμένος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Στις εργασίες του εκπαιδευτικού μέρους θα μετάσχουν ο πρόεδρος της ΚΕΔ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα, τα μέλη της, Χουάν Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ο VAR Education leader, Μιχάλης Κουκουλάκης και  ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, Κάρλος Χεσούς Γκλος Γκόμεζ. Το σεμινάριο θα παρακολουθήσει ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA-UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα