back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Προτάσεις από εταιρείες-κολοσσούς για το όνομα της «Αγιάς Σοφιάς»

Διαβάστε επίσης

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και πλησιάζει και η ώρα της ονοματοδοσίας του, με την Ένωση να διαπραγματεύεται με μεγάλες εταιρίες.

Το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με σκοπό να μπει όσο το δυνατόν ταχύτερα στο νέο της γήπεδο. Τα έργα προχωράνε, η υπογειοποίηση έχει προγραμματιστεί και το επόμενο βήμα πλέον είναι η ονομασία του γηπέδου.

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα γήπεδα του κόσμου που χτίζονται τα τελευταία χρόνια, εκτός από το επίσημο όνομα «Αγιά Σοφιά», το γήπεδο της ΑΕΚ θα πάρει και τον τίτλο κάποιας μεγάλης εταιρείας, προκειμένου να έχει ακόμα περισσότερα έσοδα από την ανέγερση του γηπέδου.

Μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να δώσουν το όνομά τους στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ακόμα αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η LG λόγω της χορηγίας της στην ομάδα φαίνεται να έχει προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση την οποία θα καταθέσει.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα