back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν βλέπει συμφωνία για την ψήφο των αποδήμων ο Γιώργος Τσίπρας

Διαβάστε επίσης

Δεν βλέπει συμφωνία των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης με την Κυβέρνηση, για την ψήφο των αποδήμων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για προπαγάνδα στα περί απομόνωσης του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς συμφωνούμε οι Έλληνες που λείπουν στο εξωτερικό για μικρό χρονικό διάστημα, να ψηφίζουν και να προσμετράται η ψήφος τους στο εκλογικό αποτέλεσμα. Από τη διεθνή μας εμπειρία, αυτοί που μένουν στο εξωτερικό μόνιμα, δεν μπορούν να επηρεάζουν το εκλογικό Σώμα του εσωτερικού», τόνισε.

Σε ερώτηση για τη συζήτηση που έχει φουντώσει για το πρώτο 6μηνο του 2015, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για ξαναζεσταμένο φαγητό, και συμπλήρωσε ότι «Η ΝΔ είχε υποσχεθεί προεκλογικά εξεταστική για το συγκεκριμένο διάστημα, που όμως δεν κάνει. Αν είχε λόγο και χώρο θα το έκανε. Η άποψη μου είναι ότι η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη του 2015 μέχρι τις 7 Ιουλίου του 2019, να δούμε σε αυτό το διάστημα τι παραλείψαμε ή δεν κάναμε σωστά. Η εμμονή με το πρώτο 6μηνο έχει να κάνει με το τι θα ήθελε η άλλη πλευρά να προβάλλει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα