back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιστιοπλοΐα: Στην Ελλάδα και το Παγκόσμιο του RSX

Διαβάστε επίσης

Mεγάλη τιμή για την ελληνική ιστιοπλοΐα, τον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα μας γενικότερα. Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 η διεθνής κλάση RSX ανέθεσε στην ΕΙΟ τη διεξαγωγή και του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2020!

Αυτό ζήτησαν οι περισσότεροι μεγάλοι ιστιοπλόοι, διότι το «Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο» στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας τους εξυπηρετεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας.

Αλλωστε, το «Athens International Sailing Center» έχει αποκτήσει πια φήμη για το επίπεδο των αγώνων που διοργανώνει, συν την ασφάλεια και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και μετά τους Φινίστες και οι αθλητές στα RSX δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Αθήνα.

Έτσι, το διάστημα 10 με 20 Μαΐου του 2020 θα διεξαχθούν ταυτόχρονα το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX με τη συμμετοχή να φτάνει και ίσως να ξεπερνάει τα 300 σκάφη.

Θυμίζουμε ότι τη νέα χρονιά θα διοργανώσουμε ακόμη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ στην Καλαμάτα και το παγκόσμιο CISM μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, τον άλλο μήνα (8 με 16 Νοεμβρίου) στο “Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο” θα γίνει το “29ο Athens International Week Winter Seeries” (πρώην Γιουρολίμπ) με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα