back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Formula1: Ο τυφώνας «Χατζίμπις» ανέβαλε τα δοκιμαστικά του Σαββάτου

Διαβάστε επίσης

Ο τυφώνας «Χατζίμπις» προσεγγίζει την Ιαπωνία και οι διοργανωτές του Grand Prix στην πίστα της Σουζούκα ακύρωσαν τα δοκιμαστικά του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε η F1, μετά την έναρξη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής.

Η Ιαπωνία είναι έτοιμη να δεχτεί τον ισχυρότερο τυφώνα των τελευταίων δεκαετιών στην περιοχή και αναμένεται το Σάββατο να πλήξει το Τόκιο. Μάλιστα η ταχύτητα του ανέμου την ώρα που θα σαρώνει ο “Χατζίμπις” την Ιαπωνία, αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τα 280 χιλιόμετρα την ώρα.

Image result for Φόρμουλα 1 γκραν πρι Ιαπωνίας

Οι διοργανωτές της F1 ανακοίνωσαν πως οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (4:00 τα ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας), ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή στις 14:10 τοπική ώρα (8:10 ώρα Ελλάδας). Η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών δεν θα πραγματοποιηθεί.

Υπάρχει πάντως και μία ακραία περίπτωση. Εάν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την διεξαγωγή των επίσημων κατατακτήριων δοκιμών, τα μονοθέσια θα εκκινήσουν με την κατάταξη των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή στην πίστα της Σουζούκα.

Η κατάταξη των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών:

FP2

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα