back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δωρεάν έλεγχος μαστού στο Σύνταγμα

Διαβάστε επίσης

Μήνας πρόληψης και ενημέρωσης ενάντια στον καρκίνο του μαστού ο Οκτώβριος και ο «Στόχος– Πρόληψη», θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με τη δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» που πραγματοποιείται στο μετρό Συντάγματος από χτές  Πέμπτη και συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι ιατροί  βρίσκονται εκεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ για να εξετάσουν και να απαντήσουν τα ερωτήματα των γυναικών που θα βρεθούν στο χώρο.

Ο «Στόχος- Πρόληψη», άλλαξε τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, συνεχίζει δυναμικά το πολύτιμο έργο του. Χιλιάδες γυναίκες φόρεσαν όμορφα μπλουζάκια με σήμα τον στόχο διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Με μότο «Μην φοβάσαι την Πρόληψη», ενημερώστε τη μητέρα, θεία, αδελφή, τις γυναίκες στο κοντινό σας περιβάλλον να επισκεφθούν την κεντρική αίθουσα στο μετρό Συντάγματος για δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού.

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα