back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καρεμπέ: “Θέλαμε τον Ριμπερί στον Ολυμπιακό”

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο πως το περασμένο καλοκαίρι έγινε προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί ο οποίος όμως επέλεξε την Φιορεντίνα.

Ο Φρανκ Ριμπερί είπε αντίο στην Μπάγερν Μονάχου μετά από 12 χρόνια, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να γίνεται ένα από τα μεταγραφικά καλοκαιρινά σίριαλ.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε προτάσεις από Κίνα, Μέση Ανατολή και από την Ευρώπη, αλλά τελικά αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Φιορεντίνα.”Μου αρέσει η νοοτροπία της Φιορεντίνα και η ομορφιά της Φλωρεντίας”, είχε δηλώσει στις 22 Αυγούστου, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από τους βιόλα.

Εκτός όμως από ομάδες της Γαλλίας και την Φιορεντίνα, υπήρξαν και άλλες από την Ευρώπη που εξέτασαν την περίπτωσή του και μία από αυτές ήταν και ο Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα “Tuttomercatoweb”.

“Αυτά τα πράγματα που κάνει φέτος με τη φανέλα της Φιορεντίνα δεν μου προκαλούν κάποια έκπληξη. Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό αλλά επέλεξε την Φιορεντίνα. Ο Φρανκ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και θα συνεχίζει να κάνει τη διαφορά και στην Ιταλία”, δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα