back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων Νίκος Μακρόπουλος στον Αθήνα 9,84: “”Το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, κάνει πρεμιέρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο φωτισμός των δρόμων δίνει το σύνθημα για μία Αθήνα πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο φιλόξενη”

Διαβάστε επίσης

“Το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, κάνει πρεμιέρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο φωτισμός των δρόμων δίνει το σύνθημα για μία Αθήνα πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο φιλόξενη” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων Νίκος Μακρόπουλος ,μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τις Ελεονώρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

Όπως επισήμανε: ” Με αφετηρία τις φετινές γιορτές, και με απόφαση του Δημάρχου να επεκτείνει το πρόγραμμα ,υιοθετώντας “τα Χριστούγεννα της Αθήνας” η Αθήνα φωταγωγείται, όχι μόνο από τον Δήμο, αλλά και από όλους εκείνους που θέλουν να υιοθετήσουν το δρόμο, το πεζοδρόμιο, τη γειτονιά τους. Κάτοικοι, Σύλλογοι, επιχειρήσεις, φορείς, μπορούν να αναλάβουν τον φωτισμό της περιοχής που θέλουν, για την περίοδο των εορτών, για να γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα διαφορετικά. Ο στολισμός της Αθήνας αποτελεί μέρος του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» και έχει ως στόχο να λάμψουν γειτονιές της πρωτεύουσας, να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών”.

Ο κ. Μακρόπουλος υπογράμμισε ότι “Ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός που διαθέτει σήμερα ο Δήμος, δεν επαρκεί για τον στολισμό όλης της πόλης, καθώς η τελευταία προμήθεια υλικού έγινε το 2003, με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές να μένουν έξω από το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Με το «Υιοθέτησε την πόλη σου», αυτό αλλάζει” σημείωσε και πρόσθεσε “Ο Δήμος της Αθήνας δίνει τη δυνατότητα στους δημότες, τους επαγγελματίες, σε ιδρύματα και φορείς αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν την Αθήνα, να γίνουν μέρος της δημιουργίας μίας πόλης πιο όμορφης, πιο σύγχρονης αλλά και πιο εορταστικής. Να διαχυθεί το εορταστικό κλίμα στην πόλη .Αυτό θα γίνει σε σύμπραξη με το Athens Partnership , E: [email protected] που είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός. Και οι ιδιώτες μπορούν μέσω της πλατφόρμας να συνεισφέρουν. Ηταν εξαιρετική η ιδέα του Δημάρχου μας και τον συγχαίρω για αυτό” κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης ,Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων Νίκος Μακρόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα