back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Shanghai Masters: Οι αντίπαλοι Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Τους πρώτους αντιπάλους τους στο Shanghai Masters έμαθαν οι δύο κορυφαίοι του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο πολύ επικίνδυνος, Ντένις Σαποβάλοφ θα είναι ο αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στον εναρκτήριο αγώνα του Σέρβου στη Σαγκάη ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Άλμπερτ Ράμος.

Ο Νόλε μετά την κατάκτηση του 4ου τίτλου του στο Τόκιο, θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του στη Σαγκάη. Η πρεμιέρα του στο Shanghai Masters θα είναι απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος κέρδισε 6-4, 6-2 τον Φράνσις Τιαφό, στο ξεκίνημα της Δευτέρας.

Λίγο ώρα αργότερα, ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι του Άλμπερτ Ράμος με τον Μάριν Τσίλιτς, με τον Ισπανό να επικρατεί 6-4, 6-4 του εκτός φόρμας τον τελυταίο καιρό Κροάτη. Επόμενος αντίπαλος του ο Ρότζερ Φέντερερ. Μία δύσκολη αποστολή για το Νο46 στον κόσμο που θα βρεί απέναντι του το “ιερό τοτέμ” του παγκόσμιου τένις.

Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη στη Σαγκάη, περιμένοντας τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Αλιασίμ-Μπούμπλικ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα