back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαρώνει ο «Τζόκερ» στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακό άνοιγμα για την ταινία «Τζόκερ» στις ελληνικές αίθουσες

Το δυναμικότερο άνοιγμα της πενταετίας με 160.000 εισιτήρια έκανε η νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς «Τζόκερ», που παίζεται από την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια των εντυπωσιακών επιδόσεων που έχει κάνει η ταινία παγκοσμίως με τους θεατές να συρρέουν κατά εκατομμύρια στα σινεμά για να δουν τον Χοακίν Φίνιξ σε μια από της αρτιότερες ερμηνείες της καριέρας του.

Ακόμη και αν οι κριτικές της ταινίας είναι αντικρουόμενες, καθώς πολλοί κριτικοί τη λάτρεψαν αλλά και άλλοι τόσοι τη μίσησαν, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ένα φιλμ που θα αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της εταιρίας διανομής Tanweer, το «Τζόκερ» κατάφερε το πρώτο μεγαλύτερο άνοιγμα Hollywood ταινίας για το μήνα Οκτώβρη, το πρώτο μεγαλύτερο άνοιγμα / ρεκόρ R- Rated ταινίας (Κ18), το πρώτο μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας κεντρικού Comic Χαρακτήρα.

Ο Τζόκερ του, τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ, Χοακίν Φίνιξ και του ευφυούς Τοντ Φίλιπς απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία, κατοχυρώνοντας μία αδιαφιλονίκητη θέση στην οσκαρική κούρσα.

Μένει να αποδειχθεί εάν θα συνεχίσει αυτή τη δυναμική που διαμορφώθηκε την πρώτη εβδομάδα προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα