back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Τα προβλήματα της Αθήνας είναι πολύ μεγάλα και δεν χωράνε μικροπολιτικές κόντρες

Διαβάστε επίσης

Για ένα καλό κλίμα το οποίο επικρατεί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, έκανε λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Βασίλη Πάικο δήλωσε χαρακτηριστικά «Είναι καλό το κλίμα που υπάρχει και νομίζω όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων έχουν την αίσθηση ότι τα προβλήματα της Αθήνας είναι πολύ μεγάλα και δεν χωράνε μικροπολιτικές κόντρες». Ο κ. Γερουλάνος εκτίμησε ότι οι όποιες δυσκολίες της απλής αναλογικής μπορούν να ξεπεραστούν και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο παράδειγμα του προγράμματος «Υιοθέτησε την Πόλη σου», το οποίο -όπως είπε- συμπεριλαμβανόταν στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Αναφορικά με την κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Γερουλάνος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένας καθαρός κεντροαριστερός λόγος, τον οποίο μπορεί να εκφράσει το Κίνημα Αλλαγής, με αφετηρία ωστόσο το ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε χαρακτηριστικά “Δεν μπορείς να έχεις ένα δυνατό ΚΙΝΑΛ χωρίς ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ” επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για ένα συνέδριο ΠΑΣΟΚ και δημιουργία νέου καταστατικού που να εκφράζει το σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα