back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Euroleague: Πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του φετινού μαραθώνιου της  EuroLeague, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση.

Η πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα από την ίδρυση της ξεκινάει απόψε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να μπει με το δεξί υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα στις 21:00-Novasports 2. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ενισχυμένη μεταγραφικά το καλοκαίρι θέλι τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν θεωρείται, τουλάχιστον στα χαρτιά, από αυτές που θα διεκδικήσουν πρόκριση στην οκτάδα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ελπίζει η ομάδα του να δείξει το καλό πρόσωπο που παρουσίασε στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στην ΑΕΚ. Από την άλλη στον Ερυθρό Αστέρα ο Μίλαν Τόμιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Αύγουστο.  Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα τιμηθεί ο Τζέιμς Γκιστ για την επταετή προσφορά του και την συμβολή του στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων και έξι Κυπέλλων.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται πάνω από 10.000 φίλοι της ομάδας. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα