back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πτήση μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Ακρόπολη

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αεροπορικής γιορτής της Ελλάδας της ATHENS FLYING WEEK θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική πτήση 6 μαχητικών αεροσκαφών και 2 ελικοπτέρων πάνω από την Αθήνα με διαδοχικές διελεύσεις πάνω από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό την Παρασκευή 20/9/2019!

Τα 6 alpha jets των ROYAL JORDANIAN FALCONS σε σχηματισμό με τα 2 ελικόπτερα του Ναυτικού και το Τ-6Α της ομάδας ΔΑΙΔΑΛΟΣ θα απογειωθούν στις 10.00πμ. από το αεροδρόμιο Τατοϊου, θα περάσουν πάνω από την Εθνική οδό με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια θα
κάνουν διέλευση πάνω από το Λυκαβηττό και περιμετρικά του λόφου της Ακρόπολης. Στη συνέχεια θα περάσουν από τη Νέα Σμύρνη και μέχρι το ΟΑΚΑ για να κάνουν διαδοχικές διελεύσεις μέχρι τις 11.00πμ.
Το σχηματισμό των αεροσκαφών θα ακολουθεί και το αεροσκάφος SC-7 Skyvan της AIR-TO-AIR PHOTOGRAFY που θα φωτογραφίζει την ιδιαίτερη αυτή πτήση από ψηλά, πετώντας πάντα σε περισσότερα πόδια από τα άλλα αεροσκάφη θα απαθανατίσει την κάθε στιγμή της πτήσης
ανοίγοντας την καταπακτή του ( hatch door ή camera door) εν πτήσει και βγάζοντας κάποιες από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες στον αεροπορικό κόσμο.

Χρήστος Καπούτσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα