back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Mένει στον ΠΑΟ ο Δώνης

Διαβάστε επίσης

Στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού παρέμεινε ο Γιώργος Δώνης μετά τη συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο.

Ο προπονητής των πράσινων συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο στο γραφείο του τελευταίο στον ΣΚΑΪ, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα και η απόφαση που ελήφθη είναι να μην υπάρξει κάποια αλλαγή τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι των αιωνίων.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έλεγε στους συνεργάτες του πριν τη συνάντηση με τους Νταμπίζα και Δώνη,πως παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει πραγματοποιήσει κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ο ίδιος εξακολουθεί να είναι πεπεισμένος πως έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία και πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στις δύο «κεφαλές» του ποδοσφαιρικού τμήματος για το «γυρίσουν» όλο αυτό.

Υπογράμμιζε επίσης, πως υπάρχουν λόγοι που η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πολύ κακό πρόσωπο και πρέπει οι ίδιοι (Νταμπίζας, Δώνης) να βρουν τις λύσεις, ενώ συμπλήρωνε ότι ο ίδιος νιώθει πως πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία να δουλέψουν και να συνεχίσουν να υπάρχουν προϋποθέσεις, για να μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Η συνάντηση των τριών ανδρών κράτησε περισσότερο από 1,5 ώρα και το αποτέλεσμα ήταν να δοθεί πίστωση χρόνου στους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να παλέψουν για την ανατροπή της άθλιας αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα