back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα των οπαδών της Παρί σε Νεϊμάρ

Διαβάστε επίσης

«Κόκκινο πανί» είναι ο Νεϊμάρ για τους οργανωμένους φίλους της Παρί, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν θα έχει άλλο περιθώριο λάθους.

Η κυρίαρχη ομάδα των φανατικών οπαδών της Παρί ΣΖ, που όλοι στην Γαλλία περιμένουν να δουν την αντίδρασή τους στην πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ σήμερα εναντίον της Στρασμπούρ (18:30), θέλει να «δείξει» στον Βραζιλιάνο «ότι δεν έχει περιθώρια για λάθη και ότι η ο χρόνος εξιλέωσης θα είναι μακρύς».

«Καλούμε όλους τους οπαδούς της Παρί ΣΖ που αισθάνονται αναστατωμένοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να του δείξουν σήμερα (Σάββατο), ότι δεν έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει λάθη και ότι η πορεία της λύτρωσης θα είναι μεγάλη. Θα απαιτήσει πολύ καιρό», ανέφερε σήμερα στο Twitter Collectif Ultras Paris (CUP), που περιλαμβάνει φίλους της Παρί ΣΖ από την Auteuil Park Princes.

Είναι από αυτή την ίδια εξέδρα που είχαν ακουστεί συνθήματα και αναρτήθηκαν πανό για τον Νεϊμάρ, κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Αυγούστου, όταν ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο πρώην σύλλογο του, τη Μπαρτσελόνα.

«Αυτό που τον κατηγορούμε είναι για έλλειψη σεβασμού απέναντι στο σύλλογό μας, και ότι τον εξευτέλισε πολλές φορές», συνεχίζει το CUP, τονίζοντας ότι θέλουν «να σημειώσουν την αδιαφορία του και να μην «τιμωρήσουν την ομάδα για έναν παίκτη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα