back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προημιτελικοί με φαβορί

Διαβάστε επίσης

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μπαίνει πλέον στην προημιτελική του φάση με δύο αγώνες, Αργεντινή – Σερβία και Ισπανία – Πολωνία, όπου υπάρχουν ξεκάθαρα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει στην τελική του ευθεία. Πρώτες στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες των γκρουπ Ι και J, οι οποίοι και διασταυρώνονται. Η αήττητη Αργεντινή αντιμετωπίζει την Σερβία στις 14:00 και η εντυπωσιακή Πολωνία την πάντα δυνατή και φαβορί να φτάσει μέχρι τον τελικό, Ισπανία στις 16:00.

Και στα δύο παιχνίδια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Στο πρώτο ματς μπορεί οι Αργεντίνοι να είναι αήττητοι μέχρι τώρα στο τουρνουά, ωστόσο η Σερβία είναι αυτή που έχει πρέπει να κερδίσει, ειδικά μετά την ήττα από την Ισπανία στην φάση των 16. Ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι μία τεράστια αποτυχία, την ίδια στιγμή που οι Σέρβοι έχουν να διαχειριστούν και το γεγονός ότι ο Βασίλιε Μίτσιτς έχασε τη μητέρα του αλλά έμεινε τελικά με την ομάδα.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Ισπανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αφού στα μάτια πολλών η Πολωνία έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

14.00: Αργεντινή – Σερβία, ΕΡΤ Sports

16.00: Ισπανία – Πολωνία, ΕΡΤ Sports

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα