back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΕΟΕ πρότεινε την Στεφανίδη για την Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ

Διαβάστε επίσης

Την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου Κατερίνα Στεφανίδη πρότεινε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για μια από τις θέσεις της Επιτροπής Αθλητών της ΔΟΕ.

Η εκλογή των τεσσάρων νέων μελών της Επιτροπής Αθλητών θα γίνει κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με όλους τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση, να έχουν δικαίωμα ψήφου. Πρόκειται για μια θέση η οποία θα έχει ισχύ οκτώ έτη δηλαδή μέχρι το 2028 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

«Με μεγάλη χαρά προτείναμε την Κατερίνα Στεφανίδη ως υποψήφια για την Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ. Εκτός από σπουδαία αθλήτρια με χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους συναθλητές της, γεγονός που την καθιστά ιδανική υποψήφια για την Επιτροπή Αθλητών», ανέφερε ο Σπύρος Καπράλος στην τοποθέτησή του και συνέχισε:

«Αν υπολογίσουμε ότι είναι αθλήτρια του στίβου, που είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι πιθανότητες εκλογής της είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία και για την Ελλάδα, καθώς θα αποκτήσει έτσι και δεύτερο μέλος στη ΔΟΕ. Όλοι εμείς στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κατερίνας να εκλεγεί», κατέληξε.

Η εκλογή των τεσσάρων νέων μελών της Επιτροπής Αθλητών θα γίνει κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα