back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η «Αγια-Σοφιά» ξεπέρασε τα 40 εκατ.ευρώ

Διαβάστε επίσης

Τα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς με το κόστος τους μέχρι σήμερα να αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, το κόστος της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει φτάσει τα 35 εκατ. ευρώ! Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες πως μέχρι το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2020 η συνολική επένδυση θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ! Το έργο συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς με μία σημαντική παράμετρο. Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κανένα δανεισμό από τράπεζα.

Τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την «Αγια-Σοφιά» υπολογίζεται πως έχουν φτάσει τα 22 εκατ. ευρώ για τις χωματουργικές αναλύσεις και τις εργασίες στο οικόπεδο, τις εκσκαφές και τα μπετά μαζί με τις εξέδρες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Το έργο βρίσκεται στη φάση της τοποθέτησης του στεγάστρου που θα καλύπτει όλους τους θεατές, με το κόστος να ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη καταβληθεί στην κατασκευάστρια εταιρεία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα