back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δύο συλλήψεις στο προαύλιο του Οικονομικού πανεπιστημίου

Διαβάστε επίσης

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας σήμερα στην περιοχή του Οικονομικού πανεπιστημίου στην οδό Πατησίων. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης σημειώθηκαν δύο συλλήψεις ατόμων εντός του προαύλιο χώρου για λαθραίο καπνό. Παράλληλα υπήρξαν και 18 προσαγωγές για ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και κατασχέθηκαν -1.077- πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Επιπρόσθετα προσήχθησαν από την οδό Αντωνιάδου 18 άτομα και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών

Είχε προηγηθεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στον περιβάλλοντα χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Επιπρόσθετα από την οδό Αντωνιάδου προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης (18) άτομα και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Τρεις συλλήψεις έγιναν και χθές το πρωί  στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο της επιχειρησιακή δράση για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα