back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο εργοτάξιο της Ομόνοιας ο Κ.Μπακογιάννης- Επίσπευση των έργων για να παραδοθεί γρήγορα η Πλατεία στους Αθηναίους

Διαβάστε επίσης

Εντολή να επισπευσθούν τα έργα που γίνονται εδώ και αρκετούς μήνες στην Πλατεία Ομονοίας ώστε να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το πρωί το εργοτάξιο της Ομόνοιας μαζί με τους αντιδημάρχους Βασίλη Αξιώτη (Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως) και Γιώργο Αποστολόπουλο (Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών) και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Συναντήθηκε με τους εργολάβους και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης και συντήρησης που έχουν καθυστερήσει ,ώστε η πλατεία με τις παρεμβάσεις που είχαν σχεδιαστεί να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

«Τα έργα που έχουν αρχίσει κι έχουν καθυστερήσει αρκετά , ξαναρχίζουν πλέον σε ρυθμούς εντατικούς. Πιστεύω ότι και λειτουργικά και αισθητικά η εικόνα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πριν χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αρκετό για ένα ιστορικό τοπόσημο της Αθήνας όπως η Ομόνοια. Τον σχεδιασμό μας για να ξαναγίνει η Ομόνοια πλατεία και όχι συγκοινωνιακός κόμβος στον οποίο καταλήγουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα τον αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα. Για μας είναι στοίχημα να αναστήσουμε ξανά την Ομόνοια» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα