back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

K. Μπακογιάννης: «Βάζουμε στόχο να κάνουμε την Αθήνα μια πόλη καθαρή και φιλική για όλους»

Διαβάστε επίσης

Από την διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στο αμαξοστάσιο της Ιεράς οδού επέλεξε να ξεκινήσει την πρώτη του μέρα στον Δήμο, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στις 7:20 το πρωί, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλό Νίκο Αβραμίδη, έφτασε στο χώρο που αποτελεί την «καρδιά» των υπηρεσιών καθαριότητας για όλη την πόλη. Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημερώθηκε αναλυτικά για τον στόλο των οχημάτων που διαθέτει ο Δήμος και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Σχεδιασμός από την αρχή

«Μαζί με σας, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας», είπε ο κ. Μπακογιάννης και  τόνισε ότι  «Κάνοντας πράξη τη δέσμευση μας για σχεδιασμό από την αρχή όλου του συστήματος, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μια πόλη καθαρή και φιλική για όλους».

Ο δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε σε όλους τους χώρους και είχε την ευκαιρία να συζητησει με στελέχη και εργαζόμενους που βρίσκονταν εκεί για τον σχεδιασμό που έχει στόχο να βελτιώσει την εικόνα της Αθήνας στο κέντρο και τις γειτονιές της.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα