back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο δεν είναι όμηροι εναλλασσόμενων κυβερνήσεων

Διαβάστε επίσης

Επικριτικό τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τη σημερινή δήλωση του υπουργού Εσωτερικών ότι έχουν γίνει περί τις 9.000 προσλήψεις υπεράριθμων εκτάκτων υπαλλήλων στο Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο Τομέας Δημόσιας Διοίκησης του Κινήματος Αλλαγής σε ανακοίνωση του αφού υπενθυμίζει ότι το ΚΙΝΑΛ ήδη από την περασμένη άνοιξη, αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδοθεί σε ένα όργιο προσλήψεων εκτάκτων υπαλλήλων, επισημαίνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει κράτος Δικαίου, έχει συνέχεια και δεν μπορεί οι εργαζόμενοι, που προσλαμβάνονται κατά τη θητεία μιας κυβέρνησης, να τελούν υπό καθεστώς επαπειλούμενης απόλυσης όταν αυτή η κυβέρνηση αλλάξει. Σε αυτό το πλαίσιο καλεί την κυβέρνηση της ΝΔ να μην προβεί σε καμία κίνηση ρεβανσισμού απέναντι σε αυτούς τους υπαλλήλους, παρά μόνο-όπως επισημαίνεται- να τηρήσει τη νομιμότητα.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ακόμη ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι, και πρέπει να αντιμετωπίζονται από κάθε κυβέρνηση, ως επαγγελματίες. Ας πάψουν λοιπόν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ να τους αντιμετωπίζουν ως μια εν ομηρεία δεξαμενή ψηφοφόρων, καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα