back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η διαμάχη Ολυμπιακού-Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε έκλεισε οριστικά

Διαβάστε επίσης

Η πορτογαλική εφημερίδα “Record” αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έκλεισε τη δικαστική διαμάχη με τη Σπόρτινγκ για τον Ντανιέλ Ποντένσε, προσφέροντας στην ομάδα της Λισσαβώνας περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Η νομική διαφορά, εδώ και ένα χρόνο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντανιέλ Ποντένσε έκλεισε οριστικά, στο περιθώριο της μεταγραφής του Γκασπάρ στους Πειραιώτες.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Record”, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν να δώσουν στην πορτογαλική ομάδα 5 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε, ο οποίος είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι μετά τα επεισόδια που είχαν σημειώσει οπαδοί της.

Ο Ολυμπιακός είχε δώσει τότε ένα ποσό στους Πορτογάλους για την μεταγραφή του Ποντένσε, ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και σήμερα η εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν τελικά στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και μάλιστα μετά τις εμφανίσεις που έχει κάνει με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, έφτασε να κληθεί στην εθνική του ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, για τα παιχνίδια με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Η υπόθεση έκλεισε οριστικά, ο παίκτης ανήκει στην ομάδα χωρίς πλέον…γκρίζες ζώνες και οι ερυθρόλευκοι έχουν την τύχη να διαθέτουν έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα