back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η κινηματογραφική εβδομάδα από 29/8

Διαβάστε επίσης

Mια παρέα σκανδαλιάρικων κατοικίδιων, μια ιστορία μυστηρίου, οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ οι οποίοι καλούνται να συμμαχήσουν για να σώσουν τον κόσμο, συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας.

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)
Animation, Έγχρωμη, Διάρκεια: 86′
Παραγωγή: Γαλλία – Ιαπωνία – ΗΠΑ, Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό

Σίκουελ της ταινίας «Μπάτε σκύλοι αλέστε» που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2016, και σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων πρώτου τριημέρου, για animation κωμωδία.

Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ενα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Ομως το σοφό τσοπανόσκυλο, που ακούει στο όνομα Κόκκορας, θα είναι αυτό που θα ξυπνήσει τους δυο φίλους από τις αστικές φοβίες τους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ (DUELLES)
Θρίλερ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 97′
Παραγωγή: Γαλλία – Βέλγιο, Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μασέ-Ντεπασέ
Πρωταγωνιστούν: Βερλέ Μπετένς, Αν Κεζένς, Μεχντί Νεμπού

Ψυχολογικό θρίλερ που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο εικοστό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Βρυξέλλες, αρχές της δεκαετίας του ’60: H Άλις και η Σελίν είναι κολλητές φίλες και μένουν σε γειτονικά και πανομοιότυπα σπίτια σε ένα πλούσιο προάστιο. Οι γιοί τους, Τεό και Μαξίμ μεγαλώνουν σαν αδέρφια και οι δύο οικογένειες είναι αχώριστες. Oλα μοιάζουν τέλεια. Η τέλεια αυτή αρμονία διαταράσσεται όταν ο Μαξίμ, ο γιός της Σελίν χάνει τραγικά τη ζωή του. Το ξαφνικό αυτό ατύχημα, θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες και θα ταράξει τις ζωές τους. Τα συναισθήματα αγάπης θα δώσουν τη θέση τους στην καχυποψία και τη παράνοια. Οι δύο μητέρες θα ωθήσουν στα όρια τη φιλιά τους στην προσπάθεια τους να προστατέψουν τις οικογένειες τους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW
Περιπέτεια, Έγχρωμη, Διάρκεια: 137′
Παραγωγή: Αμερικανική, Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Έλεν Μίρεν


Το πρώτο spin-off του «Fast & Furious» με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ και την βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μίρεν.

Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (NIGHT OF THE LIVING DEAD)
Τρόμου, Ασπρόμαυρη, Διάρκεια: 96′
Παραγωγή: Αμερικανική, Σκηνοθεσία: Τζορτζ Ρομέρο
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόουνς, Τζούντιθ Ο’ Ντι, Καρλ Χάρντμαν, Μέριλιν Ίστμαν, Κιθ Γουέιν


Η πρώτη ταινία τρόμου με ζόμπι στη ιστορία του κινηματογράφου που καθιέρωσε ένα ολόκληρο κινηματογραφικό είδος.

Οι νεκροί ανασταίνονται και επιτίθενται στους ζωντανούς. Μία νεαρή μαζί με άλλους επιζώντες ταμπουρώνονται σε ένα απομακρυσμένο σπίτι για να γλιτώσουν τη μανία των σαρκοφάγων ζωντανών νεκρών.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

Τζωρτζίνα Μαργαρίτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα