back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχοντας κερδίσει με 4-0 στον πρώτο αγώνα, επικράτησε με σκορ 2-1 και στη Ρωσία επί της Κρασνοντάρ.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές, οι Μαροκινός, Γιουσούφ Ελ Αραμπί που σημείωσε δύο γκολ, από ισάριθμες ασίστ του Βαλμπουενά, που είχε καλές στιγμές στο 63’ και το 67΄ ο ίδιος να χριστεί σκόρερ.

Παρά το γεγονός πως οι Ρώσοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν με 1-0 στο 10’ μετά τη σέντρα του Βάντερσον για τον Ούτκιν, ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα και με τον Ελ Αραμπί που πήρε τη θέση του Γκερέρο (ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα), ισοφάρισε στο 11’ και μετά κατάφερε να ελέγξει εύκολα το παιχνίδι.

Στην εκκίνηση του β’ μέρους, βρήκε ένα ακόμα γκολ με τον Ελ Αραμπί και είχε φάσεις για να διευρύνει το σκορ περισσότερο.

Μοναδικό αρνητικό σημείο, οι τραυματισμοί των Σεμέδο, αλλά και Ελ Αραμπί στον αγώνα, που ήρθαν να προστεθούν σε αυτόν του Γκερέρο. Την Πέμπτη η κλήρωση για τους ομίλους.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία η κλήρωση των ομίλων, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Οι συνθέσεις:

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Κρίτσιουκ, Πετρόφ (56’Σκόπιντσεφ), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Στότσκι, Όλσον, Βιλένα, Ούτκιν (67’΄Ιγκνάτιεφ), Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ (33’ Ναμλί) , Μπεργκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο (64’ λ.τρ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα