back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βρετανία: Οργή για την αποφυλάκιση κατά συρροή βιαστή στην Κέρκυρα

Διαβάστε επίσης

Την οργή των βρετανικών μέσων έχει προκαλέσει η είδηση της αποφυλάκισης στην Κέρκυρα ενός κατά συρροή βιαστή τουριστριών από τη Βρετανία.

O Δημήτρης Ασπιώτης είχε καταδικαστεί το 2012 σε 52 χρόνια κάθειρξη, ωστόσο, όπως αναφέρουν- αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Κέρκυρα.
H Sun τον χαρακτηρίζει το «τέρας του Κάβου» ενώ και η Express κάνει λόγο για «κτήνος» που βίαζε κοπέλες από τη Βρετανία. Μάλιστα η Sun αναφέρει πως ο Ασπιώτης εθεάθη σε μπαρ και επίσης φιλοξενεί και δήλωσή του. «Έχω γνωρίσει ένα κορίτσι τώρα και είναι η μόνη που με ενδιαφέρει», λέει και τονίζει πως λυπάται πολύ για όσα έκανε στο παρελθόν ενώ προσθέτει πως θα έκανε τα πάντα για να το άλλαζε.
Ο Ασπιώτης, κατά τα δημοσιεύματα, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί και το 2007 για βιασμούς τριών γυναικών -από το 1997 μέχρι το 2005- αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα