back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ για το…θαύμα στο Άμστερνταμ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για ένα θαύμα ή για μια τεράστια υπέρβαση για να αποκλείσει τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας.

Αντιμέτωπος με μια ιστορική πρόκληση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Απόψε στις 21:30-COSMOTE Sport 1. αντιμετωπίζει στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας για την την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν είναι το φαβορί αλλά η καλή του εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και το ότι ο Άγιαξ δεν είναι ακόμα φορμαρισμένος, δίνει στο δικέφαλο του βορά τις δικές του ελπίδες. Όμως η καλή παρουσία θα πρέπει να κρατήσει περισσότερο χρόνο μέσα στο ματς προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.

Ο Φερέιρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και αναμένεται να εμφανίσει με εκπλήξεις την 11αδα του. Ο Πασχαλάκης θα είναι σίγουρα στο τέρμα, αλλά για την αμυντική γραμμή υπάρχουν ερωτηματικά. Ο Κρέσπο πιθανότατα θα παίξει αριστερό μπακ και δίπλα του θα έχει τους Βαρέλα και Ίνγκασον, ενώ ο Μάτος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Στον άξονα σίγουρος είναι ο Εσίτι, που όμως είναι πιθανό να πλαισιωθεί όχι από τον Ελ Καντουρί, αλλά από τον Ντόουγκλας. Ο Ζαμπά σε θέση δεξιού χαφ είναι σίγουρος, όπως και ο Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά οι άλλες δύο θέσεις είναι ανοιχτές. Ο Πέλκας μπορεί να παίξει είτε αριστερό χαφ, είτε πίσω από τον Άγγλο φορ, αλλά δεν είναι απίθανο στο πρώτο σενάριο ο Σφιντέρσκι να είναι ο δεύτερος επιθετικός. Πιθανότατα, δε, ο Μπίσεσβαρ να είναι στον πάγκο και να έρθει από εκεί για να αλλάξει το ρυθμό στη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρετανός Κρεγκ Πόουσον. Ο 40χρονος Άγγλος ρέφερι έχει βρεθεί ήδη αρκετές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του 2.100 φιλάθλους. Εφόσον προκριθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά», θα αναμετρηθεί με το νικητή του Καραμπάγκ-ΑΠΟΕΛ. Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί, θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League απέναντι σε Σλόβαν Μπρατισλάβας ή Ντάνταλκ, με την πρώτη να έχει κερδίσει 1-0 στην Τσεχία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα