back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δυο συλλήψεις υπόπτων έξω από το σπίτι του Οζίλ

Διαβάστε επίσης

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν οι Αρχές έξω από το σπίτι του Μεσούτ Οζίλ το βράδυ της Πέμπτης, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό του ίδιου αλλά και του Σιντ Κολάσινατς από την αποστολή της Άρσεναλ για το ματς με τη Νιούκαστλ.

Οι Μεσούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Άρσεναλ για το ματς της Κυριακής (11/8) με τη Νιούκαστλ για την 1η αγωνιστική της Premier League.

Οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» τόνισαν ότι αυτή η απόφαση σχετίζεται με λόγους ασφαλείας των ποδοσφαιριστών, αφού λίγο καιρό πριν ο Οζίλ έπεσε θύμα επίθεσης και σώθηκε τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση του Κολάσινατς.

Μία ακόμα πληροφορία έγινε γνωστή που δικαιολογεί απόλυτα την απόφαση της και τους φόβους που εκφράστηκαν από την Άρσεναλ. Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις έξω από το σπίτι του Γερμανού στο Λονδίνο, ενώ από την αγγλική ομάδα αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά στην ασφάλεια των δύο ποδοσφαιριστών.

Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση των «κανονιέρηδων» βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και τους επιτρέπει να παραμείνουν αυτές τις δύσκολες για τις οικογένειές τους μέρες στο πλευρό τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα