back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φόβοι στην Άρσεναλ για Οζίλ

Διαβάστε επίσης

Στο Λονδίνο, για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν οι Μεσούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς της Άρσεναλ, λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν τον Ιούλιο.

Οι δύο παίκτες δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Άρσεναλ για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με την Νιουκάστλ, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κανονιέρηδες» κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν μετά την επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι, τον περασμένο Ιούλιο σε δρόμο του Λονδίνου.

Το περισταστικό αυτό, που έλαβε χώρα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι παίκτες της Άρσεναλ, πήρε μεγάλες διαστάσεις και απασχόλησε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όντας πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Άρσεναλ φαίνεται πως δεν έχει… αφήσει πίσω το δυσάρεστο αυτό γεγονός, καθώς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι μετά από συνεννόηση με την βρετανική αστυνομία αποφασίστηκε να μην ταξιδέψουν οι Οζίλ και Κολάσινατς στο Νιουκάστλ.

«Ο Μεσούτ Οζίλ και ο Σιντ Κολάσινατς δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νιουκάστλ για λόγους ασφαλείας, ύστερα από εντολή της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει την έρευνα.

Η ευημερία των παικτών μας και των οικογενειών τους αποτελούν πάντα υψηλή προτεραιότητα για εμάς και ήρθε ως αποτέλεσμα συζητήσεων που έγιναν με τους ίδιους, αλλά και τους εκπροσώπους τους.

Είμαστε σε επαφή με την αστυνομία και παρέχουμε στους παίκτες και στις οικογένειές τους την κατάλληλη στήριξη. Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους παίκτες σύντομα στην ομάδα μας. Δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο σχόλιο», αναφέρει η ανακοίνωση των Λονδρέζων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα