back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος αντιμετωπίζουν απόψε, Κραϊόβα, Μόλντε και Λέγκια Βαρσοβίας, αντίστοιχα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ΑΕΚ ανοίγει πρώτη χρονικά τις μάχες των ελληνικών ομάδων στις 19.15 -OTE Sport 1 την Κραϊόβα στη Ρουμανία, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η UEFA απέρριψε την έφεση της ρουμανικής ομάδας μετά την τιμωρία τριών αγωνιστικών, λόγω της διακοπής στον αγώνα με την Χόνβεντ.

Στην αποστολή της Ένωσης βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος πήρε τη θέση του Μίλος Ντέλετιτς στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης ανέφερε για τον αγώνα: “Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως οι αγώνες κερδίζονται όχι μόνο από τους έντεκα που ξεκινάνε, αλλά από το σύνολο της ομάδας. Δεν θα είναι μόνο οι έντεκα που θα ξεκινήσουν, αλλά και αυτοί που θα μπουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να βοηθήσουν. Μέσα στα αποδυτήρια, το μήνυμα είναι σαφές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σαν ομάδα, σαν σύνολο”.

Ο Άρης φιλοξενείται στη Νορβηγία από τη Μόλντε στις 20.00-OTE Sport 2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο καθώς ο προπονητής των “κίτρινων” τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την UEFA, γιατί διαπληκτίστηκε με οπαδούς της ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο. Στην αποστολή της ελληνικής ομάδας δεν συμμετέχουν, όπως και στους δύο αγώνες με την ΑΕΛ, οι Γιουνές, Γκάμα και Τζανακάκης.

Ο Ατρόμητος έχει δύσκολη αποστολή στη Βαρσοβία με αντίπαλο τη Λέγκια, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Εκτός αποστολής έχει μείνει για την ομάδα του Περιστερίου ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα. Ο Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε για τον αγώνα: “Η ομάδα μου μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν έχουμε κανένα φόβο”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα