back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μόλντε-Άρης 3-0: Ένα θαύμα ψάχνουν πλέον οι κίτρινοι για πρόκριση στα play offs

Διαβάστε επίσης

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο Άρης στη Νορβηγία από τη Μόλντε και η πρόκριση του στα play offs του Europa League, φαντάζει πολύ δύσκολη.

Σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πώς θα έχει αυτή την κατάληξη, ο Άρης ηττήθηκε με 3-0 στη Νορβηγία από τη Μόλντε και έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Με την εικόνα που είχε το παιχνίδι μέχρι το 25ο λεπτό, κάνεις δεν θα στοιχημάτιζε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Ο Άρης όμως μπλόκαρε για ένα πεντάλεπτο και δέχτηκε δυο αστεία γκολ, από τραγικά λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακά του.

Στο 27ο λεπτό ο Ρόουζ έκανε ένα αβίαστο λάθος έξω από τη μεγάλη περιοχή, οι Νορβηγοί έκλεψαν και κυκλοφόρησαν τη μπάλα και ο Έικριεμ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το λάθος του συμπαίκτη του ακολούθησε πέντε λεπτά αργότερα ο Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα λανθασμένα και έδωσε την ευκαιρία στους Νορβηγούς να παίξουν…βόλεϊ μέσα στη μεγάλη περιοχή του Άρη και με τον Έσταντ να διπλασιάζουν τα τέρματά τους.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Άρη στο 64′, λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε ο Βέλεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε 2-0, ήρθε και η… ψυχρολουσία για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, καθώς στο 87′ ο Έλιγκσεν, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, διαμόρφωσε με ευθύβολο σουτ το τελικό σκορ.

Μόλντε (Έρλινγκ Μόε): Κράνινξ, Χάραλντσεϊντ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Άουρσνες, Χουσέιν (75’ Ελινγκσεν), Χέσταντ (90+3’ Μόστρομ), Έικρεμ, Ομοϊουάνφο (85’ Κνούντσον), Τζέιμς.

Άρης (Άκης Βάβαλης): Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Σάσα, Ματίγια, Τόνσο (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (81’ Λάρσον).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα