back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα ξενοδοχείου

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών 42 και 56 ετών, που είναι προσωρινά υπεύθυνες στη ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης, στην πισίνα της οποίας πνίγηκε η 8χρονη, με καταγωγή από το Ισραήλ, προχώρησαν αστυνομικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, ενώ ερευνάται το νόμιμο λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής.

Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: Απαραίτητοι στις πισίνες οι ναυαγοσώστες

«Οι όροι ασφαλείας μέσα στα ξενοδοχεία επιβάλλεται να τηρούνται. Είναι συγκεκριμένοι και κανείς δεν μπορεί να τους παραβλέπει», τονίζει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης.

Τονίζει ότι «οι ναυαγοσώστες, είναι απαραίτητοι και όντως έχει αποδειχθεί ότι σώζουν ζωές. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι με έναν ή δυο ναυαγοσώστες σε μια πισίνα δεν θα γίνει το κακό. Όμως, με τους ναυαγοσώστες ο κίνδυνος περιορίζεται σημαντικά.  Μέσα σε λίγες ώρες τρεις ανθρώπινες ζωές, δύο στη Ρόδο και μία στη Χερσόνησο, είναι τραγικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα