back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις προπονήσεις οι Αντετοκούνμπο, αναμένεται ο Καλάθης

Διαβάστε επίσης

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο και οι Πρίντεζης, Σλούκας ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και σύντομα θα ενσωματωθεί και ο Νικ Καλάθης.

Με πέντε νέα πρόσωπα συνεχίζεται από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκαν, ενώ αναμένεται μόνο ο Νικ Καλάθης που αναχωρεί από τις ΗΠΑ για την Αθήνα.

Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να βρεθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να ευχηθεί “καλή επιτυχία” στην αποστολή.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη όπου θα δώσει τα πρώτα της παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean (9-11/8).

Την Πέμπτη (1/8) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και θα υπάρξει η διαθεσιμότητα όλων των μελών της προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (12 μεσημέρι, Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα