back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟ κέρδισε 2-1 τον Άγιαξ σε φιλικό παιχνίδι

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλά στοιχεία καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 του Αγιαξ σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Στο 10’ οι «πράσινοι» βγήκαν στην επίθεση από τα αριστερά με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει τη σέντρα και ο Μακέντα στο ύψος του πέναλτι έκανε μια ωραία κεφαλιά με την οποία νίκησε τον Βαρέλα και έγραψε το 1-0 για το τριφύλλι.

Στο 14′ ο Μάριν σούταρε έξω από την περιοχή με τον Διούδη να μπλοκάρει ασθενώς με εκτίναξη στη δεξιά του γωνία. Η μπάλα έφτασε στον Φαν Ντε Μπεκ ο οποίος έκανε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Ο Αγιαξ ισοφάρισε στο ματς με μια ωραία επίθεση. Σε μπαλιά από τα αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης που είχε βρεθεί σε ρόλο δεξιού μπακ προσπάθησε να καλύψει τη μπάλα.

Εκανε λάθος όμως, καθώς ο Ντεστ μπόρεσε και την έκλεψε κι έδωσε στον Φαν Ντε Μπεκ ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 1-1.

Στο 45′ ο Πρόμες βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην περιοχή, στο ύψος του πέναλτι, το επιχείρησε αλλά ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά.
Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός, προσπαθούσε να κρατήσει τη μπάλα και έβγαινε στην αντεπίθεση, αλλά και οι Ολλανδοί με την πάροδο του χρόνου κρατούσαν στα χέρια τους τον έλεγχο.

Στο 48’ πήρε ξανά προβάδισμα ο Παναθηναϊκός με τον Μακέντα. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του Άγιαξ δεν αντέδρασε καλά με τον Ινσούα να κάνει την κίνηση, η μπάλα βρήκε πάνω του και έφτασε στον Μακέντα με τον Ιταλό που πλάσαρε εύστοχα.

Ο Δώνης έκανε αρκετές αλλαγές περνώντας και τον Κολοβό στο ματς με τον Αγιαξ να έχει καθολική υπεροχή και τον Παναθηναϊκό να αμύνεται πολύ πίσω από το κέντρο.

Στο 79′ Ο Τάντιτς έδωσε στον Φαν Ντε Μπεκ αυτός επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με τον Κότσαρη να απομακρύνει.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ: Βαρέλα, Φέλτμαν, Σουρς, Μπλιντ (82′ Τέιλορ), Ντεστ, Φαν Ντε Μπεκ (87′ Γένσεν), Μάριν (71′ Γκράβενμπερχ), Έτινχ (56′ Μαρτίνες), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (82 Ντανίλο), Πρόμες (82′ Τραορέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (75′ Αποστολάκης), Ινσούα (84′ Ζαγαρίτης), Κολοβέτσιος (84′ Θεοχάρης), Πούγγουρας (91′ Σερπέζης), Κουρμπέλης (78′ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (91′ Καμπετσής), Μπουζούκης (78′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (71′ Μαυρομμάτης), Χατζηθεοδωρίδης (63′ Βέργος), Μακέντα (61′ Κολοβός).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα