back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: «Για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζονται συγκεκριμένες δεσμεύσεις»

Διαβάστε επίσης

«Η κυβέρνηση έχει βαθιά συντηρητικό πρόσημο με λίγο από λαϊκή δεξιά», σχολίασε στην αρχή της ομιλίας της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής.

«Για να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζονται καθαρές απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις», υπογράμμισε και σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ασκήσει μαχητική, προγραμματική και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στη ΔΕΗ υποστήριξε ότι δεν ακούσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την διάσωση της επιχείρησης και εξέφρασε την αντίθεση της στην πώληση του ΔΕΔΔΗΕ, δηλαδή των δικτύων ενέργειας. Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της μετεξέλιξης του υπερταμείου, σε ταμείο εθνικής περιουσίας, ενώ σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είπε ότι δεν άκουσε κανένα σχέδιο αποκατάστασης των εισοδημάτων και ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους.

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για «απουσία κάθε μέριμνας για τους εργαζόμενους» και εξήγησε: «Χρειάζεται απολογισμός ευθυνών και κατάσχεση περιουσιών. Ανάπτυξη χωρίς μέριμνα για τους εργαζόμενους δεν θα μπορεί να υπάρξει». «Στηρίζετε το πελατειακό κράτος, γιατί στηρίζεστε σε αυτό, κ. Μητσοτάκη», συνέχισε.

«Οπως αντισταθήκαμε στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ έτσι θα σταθούμε απέναντι στην Δεξιά και τις ακροδεξιές συνιστώσες της», τόνισε.

Νewsroom Aθήνα 9.84

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα