back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ 3-0: ‘Έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οι ερυθρόλευκοι

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στη πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με την Βικτόρια Πλζεν και έδειξε έτοιμος για τα παιχνίδια με τους Τσέχους.

Ένας Ολυμπιακός που κυριάρχησε στην επιστροφή του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ στο Φάληρο, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, και έδειξε καθόλα έτοιμος για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Με εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με 11 τελικές (8 εντός εστίας), με ενέργεια, διάθεση και σοβαρότητα, οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τρεις στημένες φάσεις και σκόραραν τρία γκολ.

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Γκερέρο κέρδισε κόρνερ, ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ισπανός πήρε την πρώτη κεφαλιά με τη μπάλα να φτάνει στον Μασούρα, ο οποίος με δυνατό βολέ νίκησε τον Μούριτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από νέο κόρνερ του «οργανωτή» απόψε Βαλμπουενά και την αρχική απόκρουση του Μούριτς σε κεφαλιά του Σεμέδο, ο Γκερέρο πήρε το «ριμπάουντ» και από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 32′, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Φόρεστ έπειτα από κόρνερ, οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον Γκερέρο και ο Ισπανός με δυνατό αριστερό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ανεβάζοντας στο 3-0 τον δείκτη του σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα (Τζολάκης), Ομάρ (Τοροσίδης), Σεμέδο (Μπα), Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (81’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Ποντένσε (81’ Ντουρμισάι), Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας (68’ Μπρούνο), Γκερέρο (68’ Ελ Αραμπί)

Νότιγχαμ (Λαμουσί): Μούριτς (46’ Παντιλίμον), Κας (62’ Νταρίκβα), Ρόμπινσον (62’ Ριμπέιρο), Γουόραλ (Γουόκερ), Γουάτσον, Ντόουσον (62’ Μιλόσεβιτς), Γκράμπαν, Λόλεϊ (81’ Ρίτσαρντσον), Σίλβα (Φιγκειρέδο), Αντόμα (46’ Αμεόμπι), Όσμπορν

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα