back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη που συμπληρώσει 10 χρόνια παρουσίας στους ερυθρόλευκους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη για μία ακόμη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας γκαρντ θα συμπληρώσει μία γεμάτη δεκαετία στο μεγάλο λιμάνι. Η συνάντηση του με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν πολύωρη, με τις δύο πλευρές να συζητούν τόσο για το μέλλον της ομάδας, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις, καθώς η σχέση μεταξύ τους είναι πλέον οικογενειακή. Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε ένα στάδιο στο οποίο συνέρχεται από τον τραυματισμό του και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για τον Νοέμβρη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο.

Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα