back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρυσό μετάλλιο ο Τεντόγλου και πρόκριση στους Αγώνες του 2020

Διαβάστε επίσης

Με εξαιρετική επίδοση στο Ευρωπαϊκό U23 στη Σουηδία ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,32 μέτρα, «κλειδώνοντας» και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο!

Εντυπωσιακό ήταν το άλμα του Έλληνα αθλητή, που με την έκτη προσπάθεια έφτασε στα 8.32 και στο χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Σουηδίας!

Παράλληλα ο Τεντόγλου έπιασε και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στο Τόκιο σε έναν χρόνο από σήμερα!

Αυτή είναι η τρίτη σημαντική επιτυχία του σε διεθνές επίπεδο, μετά τα χρυσά μετάλλια στους αγώνες U20 (Γκροσέτο) και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 στο Βερολίνο, όταν αναδείχθηκε ως ο νεότερος πρωταθλητής Ευρώπης στίβου στην ιστορία, χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό στο άλμα εις μήκος σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Συγχαρητήρια του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την πανευρωπαϊκή πρωτιά! Για μια ακόμα φορά με την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 στο Γκέβλε της Σουηδίας μας κάνει υπερήφανους.
Μίλτο, συνέχισε να αποτελείς παράδειγμα για όλους μας & κυρίως για τη νέα γενιά»

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα