back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Όχι» του Ολυμπιακού σε ΤΣΣΚΑ για τον Μιλουτίνοφ

Διαβάστε επίσης

Η ΤΣΣΚΑ πλησίασε τον Ολυμπιακό για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, με τους “ερυθρόλευκους” να απαντούν αρνητικά, ζητώντας ένα υπέρογκο ποσό δείχνοντας πως ο Σέρβος δεν πωλείται.

Η ΤΣΣΚΑ προσέγγισε τον Ολυμπιακό για την περίπτωση απόκτησης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τους ερυθρόλευκους να ζητάνε ένα υπέρογκο ποσό, θέλοντας να δείξουν με έμφατικό τρόπο ότι δεν είναι μέσα στις προθέσεις της να παραχωρήσουν τον Σέρβο σέντερ.

Ο Μιλουτίνοβ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, στο οποίο υπάρχει μόνο ΝΒΑ out, αλλά όχι αντίστοιχη ρήτρα για ευρωπαϊκές ομάδες. Κλειδί ωστόσο στις εξελίξεις θα είναι η στάση του Μιλουτίνοβ. Αν ο Σέρβος σέντερ ζητήσει να αποχωρήσει, τότε οι Πειραιώτες ενδεχομένως να αλλάξουν την στάση τους, αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλουν να έχουν έναν δυσαρεστημένο παίκτη στο ρόστερ τους.

Οι πληροφορίες λένε πως η πρώτη πρόταση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ από την ρωσική ομάδα απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό, που έχει ζητήσει από την ΤΣΣΚΑ ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπει η ρήτρα του μόνο για ομάδα ΝΒΑ.

Οι εξελίξεις αναμένονται καυτές στο θέμα του Μιλουτίνοφ, με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα