back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παραλαβή παράδοση υπουργείου Τουρισμού

Διαβάστε επίσης

Με αναφορά στα μεγέθη που παρουσιάζει σήμερα ο ελληνικός τουρισμός ο απερχόμενος υπουργός Θανάσης Θεοχαρόπουλος παρέδωσε στο νέο υπουργό Χάρη Θεοχάρη.

«Η ψυχή του ελληνικού τουρισμού είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες και ενισχύσαμε» ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επεσήμανε και τη συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία παραδίδοντας στον Χάρη Θεοχάρη, ανέφερε ότι «ψυχή του ελληνικού τουρισμού είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες και ενισχύσαμε».

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης υποσχέθηκε στροφή προς την ψηφιακή καινοτομία με στόχο τον υψηλού οικονομικού επιπέδου τουρισμό διευκρινίζοντας, ότι «η χώρα πρέπει να γυρίσει στην ανάπτυξη του 4% ετησίως και ο τουρισμός θα έχει σημαντική συνεισφορά σε αυτή την προσπάθεια. Θα είμαστε εδώ κάθε ημέρα με σηκωμένα τα μανίκια για σκληρή δουλειά. Για να φέρουμε τη χώρα στη πρώτη θέση του τουριστικού προϊόντος».

Κλείνοντας ο υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας τόνισε ότι «στην πολιτική δεν είναι όλα ξύλινη γλώσσα. Και ο απερχόμενος και ο επερχόμενος υπουργός μίλησαν με την ψυχή τους.

Συνυπήρξαν και οι δύο βασικά στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και ήταν δύο άξιοι, άριστοι Γενικοί Γραμματείς».

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα