back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση από σήμερα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Από το πρωί έχουν «επιστρατευτεί» επιπλέον 150 λεωφορεία για όλη την χώρα με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι ετεροδημότες εκλογείς.

«Και επιπλέον δρομολόγια εάν χρειαστεί»

«Συνολικά εκτελούνται μέχρι στιγμής 400 δρομολόγια με τα 150 να είναι έκτακτα. Εάν χρειαστεί θα προστεθούν αύριο ή ακόμη και ανήμερα των εκλογών και επιπλέον δρομολόγια», δήλωσε ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Κηφισού Παναγιώτης Βρεττός προσθέτοντας ότι, ήδη από σήμερα παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, κυρίως για μακρινούς προορισμούς όπως Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη κ.α.

Για τους κοντινούς προορισμούς της χώρας- καταλήγει- αναμένεται από αύριο και ανήμερα των εκλογών να αυξηθεί η κίνηση, κάτι που έχει προβλεφθεί ήδη από τους υπεύθυνους του σταθμού.

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια

Οι εκλογείς από σήμερα μέχρι και στις 9 του μήνα έχουν έκπτωση 25% στα εισιτήρια τους προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και παράλληλα να έχουν το χρονικό περιθώριο να επιστρέψουν πίσω.

Στην είσοδο των ΚΤΕΛ Κηφισού βρίσκονται από το πρωί άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση πούλμαν και οχημάτων.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα