back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Θεοχάρη

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Βαγγέλης Θεοχάρης. Ο νεαρός αμυντικός, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με το «Τριφύλλι» και την Τετάρτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Θεοχάρη! Το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2022.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει μια δεκαετία στον Παναθηναϊκό. Ήρθε μικρό παιδί το 2010 και εντάχθηκε στην ακαδημία της ομάδας μας, ανέβηκε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια και έφτασε την περσινή σεζόν να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι από παιδί Δημοτικού στον Παναθηναϊκό, ήθελα να παραμείνω και στο μυαλό μου είναι να διακριθώ με την ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε καλύτερη χρονιά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.
Θέλω να πετύχω πολλά πράγματα με το σύλλογο, να διακριθώ μέσα από τον Παναθηναϊκό και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ σε ατομικό επίπεδο, βοηθώντας την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Είμαι 100% έτοιμος για την πρόκληση της νέας σεζόν και για όσες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε», είπε ο Θεοχάρης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα