back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τέλος στο εμπάργο στον ΣΚΑΪ βάζει ο Αλ. Τσίπρας: «Για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό»

Διαβάστε επίσης

Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προκειμένου να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αφήνοντας αιχμές για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό».

Όπως αναφέρει: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Υπενθυμίζεται ότι το εμπάργκο είχε επιβληθεί το καλοκαίρι του 2018, έπειτα από ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού περί πιθανών καρατομήσεων στα αρχηγεία της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

Ο λόγος, όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας, είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας γύρω στα 60, ο ο οποίος του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΪ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Γιώργος Κατσίγιαννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα